Produkter Tjenester Meny

Cyclo Vac sentralstøvsuger

Vi leverer støvsugere fra Canadiske Cyclo Vac som er en av verdens største produsenter av støvsugere, med 50 års erfaring. Cyclo Vac har vært på det norske markedet i 25 år.

Cyclo Vac`s mål er å produsere de kraftigste og mest stillegående sentralstøvsugerne i verden, utstyrt med den beste teknologien, til lavest mulig pris. Cyclo Vac er innovative og utvikler stadig nye produkter!

Hvorfor sentralstøvsuger fra Cyclo Vac?

 

  • Effektiv - kraftigere sug enn vanlige støvsugere gjør Cyclo Vac grundig rent.
  • Enkelt - alt du trenger er slangen og børsten, ingen tung støsuger å trekke rundt.
  • Sikkert: Ingen elektrisk ledning, slangen benytter kun ufarlig svakstrøm.
  • Stille - sugeenheten plasseres normalt i kjeller, loft, bod eller garasje, du hører ingen motorstøy, bare suset fra munnstykket.
  • Inneklima – en vanlig støvsuger slipper ut og virvler opp støv i rommet. Støvet som ligger i støvposen, sammen med matrester, fukt osv utvikler raskt mugg, bakterier og lukt. En del av dette kommer ut i rommet neste gang støvsugeren startes. Cyclo Vac fører returluften ut av huset og bidrar slik til et bedre inneklima.
  • Pålitelig – Cyclo Vac benytter motorer og komponenter med topp kvalitet og levetid.

 

I dag finnes det mange nye muligheter i kombinasjon med sentralstøvsuger som feieluke og wally-flex. Den kanskje største nyvinningen er slange som suges rett inn i veggen slik at du slipper å rulle inn og oppbevare slangen når du ikke støvsuger. Støvsugerslangen blir også mye mer tilgjengelig, og det blir enklere å støvsuge når du har behov for å fjerne støv og småting.


Du kan også sjekke ut denne videoen om Cyclo Vac på Youtube!


For ytterligere informasjon, besøk www.inneklima.no eller www.cyclovac.no eller ta kontakt med ”sentralstøvsugerspesialisten” Bryne Rør!