Produkter Tjenester Meny
Bryne Rør VB Rørlegger

Butikken på Håland industriområde

Bryne Rør A/S holder til i Vesthagen 9 på Håland industriområde, Bryne. Vi er lokalisert mellom Plantasjen og Bohus, i samme bygget som Bryne Elektriske og Ahsell. En 200 kvadratmeter stor butikk står klar til å inspirere deg med planer om nytt bad eller moderne oppvarming av boligen.

Lokalene rommer totalt 500 kvadratmeter og inneholder både kontorer, lager og butikk. Butikken har alt du trenger til badet med mange komplette baderomsutstillinger. Her kan du finne siste nytt innen baderom og alt som skal til for at drømmebadet skal bli virkelighet. 

Dyktige fagfolk til oppussing av bad

Dyktige fagfolk hos Bryne Rør AS viser deg kvalitetsvarer fra anerkjente leverandører i alle stilarter og prisklasser. Vi tegner løsningsforslag til nytt bad sammen med deg. Da blir det lettere å se hvordan det kan blir og det bidrar til at drømmebadet rykker nærmere. Fremtidens energiløsninger vises også fram i butikken. Vurderer du alternative oppvarmingsløsninger som varmepumpe, vannbåren varme med mer, vil du få et godt grunnlag for å velge dette i butikken. 

Butikken fungerer også godt for å betjene de profesjonelle kundene.

Sentralstøvsugere

Vi i Bryne Rør leverer støvsugere fra Canadiske Cyclo Vac som er en av verdens største produsenter av støvsugere, med 50 års erfaring.

Jets vakumtoalett

Bryne Rør forhandler Jets vakumtoalett – for den som ønsker hjemmekomfort på hytta!