Butikken er også et godt egnet sted å betjene kunder i det profesjonelle markedet også.

Butikken på Håland industriområde

Bryne Rør A/S holder til i Vesthagen 9 på Håland industriområde, Bryne. Vi er lokalisert mellom Plantasjen og Bohus, i samme bygget som Bryne Elektriske og Ahsell. En 200 kvadratmeter stor butikk står klar til å inspirere deg i Bryne-området med planer om nytt bad eller moderne oppvarming av boligen.

De nye lokalene rommer totalt 500 kvadratmeter og inneholder både kontorer, lager og butikk. Den nye butikken har alt du trenger til badet med mange komplette baderomsutstillinger. Her kan du finne siste nytt innen baderom og alt som skal til for at drømmebadet skal bli virkelighet.

Dyktige fagfolk til rehabilitering av bad

Dyktige fagfolk hos Bryne Rør AS presenterer kvalitetsvarer fra anerkjente leverandører i alle stilarter og prisklasser. Badene tegnes sammen med deg og bidrar til at drømmebadet rykker nærmere. Fremtidens energiløsninger presenteres også i den nye butikken. Vurderer du alternative oppvarmingsløsninger som varmepumpe, vannbåren varme med mer, vil du få et godt grunnlag for å velge dette i butikken.

Butikken fungerer også godt for å betjene de profesjonelle kundene.

Med denne satsningen ønsker vi å befeste vår posisjon som faghandel, samtidig som vi ivaretar de profesjonelle kundene på en god måte. Flere butikker som Bohus og Plantasjen har allerede etablert seg på Håland, og andre er på tur. Nå kan de også handle baderomsutstyr og velge oppvarmingsløsninger.

Ronald Andersen
Daglig leder
Bryne Rør